Werken bij Dikke Graaf

Dikke Graaf is een knus en gezellig eetcafé dat is geopend van woensdag tot en met zondag. De keuken is geopend tot 22.00 uur.
Inmiddels bestaan wij drie jaar, waarin wij zijn uitgegroeid tot een plek waar veel mensen willen zijn. (Vaste) gasten komen graag omdat zij zich welkom voelen. Bij Dikke Graaf draait het om ‘ontmoeten & genieten’: het leren kennen van nieuwe mensen of juist het afspreken met familie en vrienden. Iedereen zit graag aan onze welbekende stamtafel: aanschuiven maar!.
Er wordt gekookt in de kleine keuken achter de bar! Elke gast heeft er bewondering voor hoe hier zo lekker gekookt wordt in zo’n kleine keuken. Dagelijks wordt er vers ingekocht: goede en lekkere producten van lokale leveranciers. Mensen die net als wij passie hebben voor het vak.
Team Dikke Graaf bestaat uit bijna uit allemaal vaste krachten. Vera, Juan, José, Lola, Linde en Saar behoren tot de Dikke Graaf familie: onze gasten kunnen inmiddels niet meer zonder ze! (Wij ook niet meer). Het is erg belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat. Een blij team zorgt immers voor blije gasten.
Bij Dikke Graaf is iedereen (die bourgondisch is) welkom. Lekker borrelen aan de stamtafel en genieten van allemaal kleine hapjes als: sashimi van tonijn, oesters, artisjok, burrata en pata negra. Danwel genieten van een uitgebreid diner met een voor-, hoofd-, en nagerecht! Alles is mogelijk bij Dikke Graaf, voel je thuis en laat je verwennen.
Ben jij net als Team Dikke Graaf:
Enthousiast
Gezellig
Leergierig
Een sfeermaker
Gek op eten & drinken
Gastvrij
Kom kennismaken én misschien wel ons team versterken!
Stuur je CV naar info@dikkegraaf.nl of wandel gezellig even binnen zodat we kennis kunnen maken! Dit kan van woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur is er altijd iemand aanwezig.
Wil je meer weten?
* Neem een kijkje op onze Facebook & Instagram voor een beter beeld
* Lees de reviews op Tripadvisor om de mening van onze gasten te lezen
Tot snel! Groetjes, team Dikke Graaf
info@dikkegraaf.nl