KOUDE Antipasti

Allemaal kleine gerechtjes om lekker met elkaar te delen.
Bestel waar je zin in hebt, de gerechtjes die klaar zijn komen direct op tafel.

. Arbequina olijven – kleine olijven, vol van smaak, met pit – €5,00
. Gerookte amandelen – €5,00
. Brushetta’s – tomaat en basilicum – €7,50
. Brushetta’s – Coppa di Parma & pesto – €9,50
. Manchego – €8,00
. Burrata – €10,00
. Truffelkaas – €9,00
. Oude geitenkaas – €8,00
. Sashimi van zalm – €11,50
. Pata negra – 50 gram – €10,00
. Steak tartare – €13,50
. Coppa di Parma – €7,50
. Chorizo Iberico – €8,50
. Fuet – €7,50
. Rilette van eend – €9,50
. Carpaccio van ossenhaas – €11,50
. Carpaccio van rib-eye pastrami – €11,50 

Warme Antipasti

Bij Dikke Graaf wordt er in de zaak, achter de bar gekookt. Juan en José bereiden alle gerechtjes met liefde.

Heb je een allergie of dieetwens, geef het aan de chefs door.

. Gebakken artisjokharten – €9,00
. Groene asperges met Parmezaanse kaas – €8,00
. Mini loempia’s – €7,00
. Jose’s Tortilla Española (Spaanse omelet met aardappel en ui) – €8,00
. Brushetta’s met bospaddestoelen en truffel – €9,50
. Knoflookgamba’s – €9,00
. Coquilles – €9,50
. Tagliata di manzo – €16,00
. Kippetjes – €8,00
. Dadels met Parmezaanse kaas en spek – €8,00
. Slakken – €8,50
. Juan’s burgertje – wisselende burger – €9,00
. Ravioli – €8,50
. Steak met pebre (Chileense pittige tomatensalsa) – €16,00
. Chef’s vis – wisselend visgerechtje – €11,00
. Côte de Boeuf – 600 gram – €55,00

DESSERTS

en wat lekkers erbij 

. Tiramisu – Oreo’s – €7,00
. Sticky toffee met vanille-ijs – €7,00 
. Scroppino – €7,50
. Espresso martini – €11,50

. Bello limoncello – €5,00
. Ruby of Tawny port – €4,50
. 10 years port – €7,00